(+45) 97 15 26 07 mail@ip-anlaeg.dk

Flisebelægning og belægning i Ikast, Silkeborg og Herning

Flisebelægning danner rammerne om din have – Lad IP Anlæg klare din belægning

IP Anlæg udfører stort set alt inden for belægning og flisebelægning i Herning, Ikast og Silkeborg. Du overvejer måske en ny, flot flisebelægning, eller indgangspartiet trænger til at blive rettet op, eller helt lavet om med nye fliser. Eller du drømmer måske om at friske terrassen op med nye fliser?
Som erfarne anlægsgartnere er vi klar til at hjælpe dig med både ideer og flisearbejde.

Vores erfaring får din flisebelægning til at holde mange år

Vi har gennem årene udført flisearbejde for både private, virksomheder og boligforeninger i Ikast, Herning og Silkeborg området, hvor vi som anlægsgartnere har stået for mange forskellige projekter. Dette har givet os et perfekt fundament til at udføre alle typer belægningsarbejde – både simple og vanskelige opgaver. ​IP Anlæg vurderer altid underlaget og afvandingsforholdene, inden vi starter en belægningsopgave. Kun sådan kan vi sikre, at løsningen holder i mange år.​

Vi klarer alle former for belægning

Vi tager altid højde for vores kunders ønsker og behov. Du har nogle spændende ønsker med din have – vi har i al beskedenhed en stor portion viden, der gør, at vi kan skabe det bedste og mest tilfredsstillende resultat. Uanset om du skal have en hjælpende hånd til havegangen, terrassen eller andet, står vi klar til at hjælpe dig.​
Uanset om de drejer sig om belægningsarbejde eller haveanlæg tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker, og vi tager gerne en uforpligtende snak om opgaven.

IP Anlæg udfører bl.a.:

  • Flisebelægning
  • Belægningssten
  • Støttemure
  • Trapper
  • Kummer
  • Kantsten
  • Kørekanter
  • Brolægning

Få hjælp til flisebelægning og belægning i Ikast, Herning, Silkeborg og omegn

Kontakt os allerede i dag. Du kan sende en mail til mail@ip-anlaeg.dk eller ring på telefon 97 15 26 07 og hør, hvad IP Anlæg kan tilbyde. Vores gartnere kommer meget gerne forbi, og allerede under første møde præsenterer vi en række gode ideer. Efterfølgende får du et gratis og uforpligtende tilbud på de opgaver, der passer ind i netop jeres have. Vi glæder os til at høre fra jer.

Kontakt os

Vil du have et uforpligtende tilbud? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.