(+45) 97 15 26 07 mail@ip-anlaeg.dk

Om IP Anlæg

Velkommen hos IP Anlæg

Vi er et ambitiøst anlægsgartneri i Ikast-Brande Kommune med mange års erfaring med projekter inden for anlægning af haver og grønne områder. Vi har kunder i hele Danmark – primært Midtjylland – og henvender os både til private haveejere såvel som til erhvervskunder, herunder virksomheder, boligforeninger, grundejerforeninger m.fl. Intet projekt er for stort eller for småt til os.

Vores kerneværdier bygger på service og kvalitet

Vi prioriterer kundetilfredshed og lægger stor vægt på at udføre vores arbejde med præcision, så du kan altid regne med, at vi tager højde for alle dine ønsker og behov, yder en god service og leverer et kvalitetssikkert resultat.

Sammen finder vi den bedste løsning til lige netop dig.

Vi udfører alt fra anlægning til vedligeholdelse

Hos IP Anlæg har vi stort kendskab til udfordringerne, der kan være i forbindelse med anlægsopgaver, og derfor står vi altid klar med en holdbar løsning uanset omfanget. Vores dygtige og erfarne medarbejdere har stor faglig viden på området og vil til enhver tid kunne vejlede og rådgive dig gennem hele projektet.

Vil du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig som anlægsfirma, kan du klikke dig videre på nedenstående emner.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller yderligere information om, hvad vi kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 97 15 26 07 eller mail mail@ip-anlaeg.dk. Vi besvarer med glæde din henvendelse.

Kontakt os

Vil du have et uforpligtende tilbud? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.